Kortlån är en tilläggstjänst för dig som har ett betal- och kreditkort som innebär att du kan göra en överföring på mellan 15 000-50 000 kr från ditt befintliga betal- och kreditkort till ett av dina konton i banken. Överföringen görs från din tillgängliga kredit och kvarvarande kredit kan användas till kortköp. Om behov finns kan du ansöka om en kredithöjning i samband med beställningen av ditt kortlån.

Kortlånet betalas av med rak amortering, du väljer själv avbetalningstid - från 6 månader till 5 år. Kortlånet har en lägre kreditränta jämfört med ordinarie kreditränta på ditt betal- och kreditkort, och har en tydlig avbetalningsplan med rak amortering som redovisas på ett enkelt sätt på din befintliga månadsfaktura. Ingen uppläggningsavgift tillkommer.

Det går endast att ha ett kortlån i taget. Efter att du betalat tillbaka överföringen har du möjlighet att beställa ett nytt kortlån. Kortlån är en tilläggstjänst på våra betal- och kreditkort. Om du inte har ett kort hos oss idag hittar du mer information om våra olika kort här.