Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID

Placera din tjänstepension

Hur du placerar din tjänstepension kan göra stor skillnad för din framtida pension. Vill du spara bekvämt och enkelt kan du välja en generationsfond. Du kan också ta hjälp av Placeringsguiden eller se våra utvalda fonder i Fondguiden. I fondlistan hittar du hela vårt fondutbud.

Leende äldre par fikar med släkten ute i sommarträdgården

Spara bekvämt och enkelt

 • Transfer - våra pensionsfonder

  Våra pensionsfonder Transfer är generationsfonder som ger dig ett pensionssparande. Innehållet anpassas efter marknadsläget och hur långt det är kvra till din pension. Välj fond utifrån det årtionde du är född och du ligger alltid rätt placerad.

  Transfer - våra pensionsfonder
 • Swedbank Pensionsspar

  Swedbank Pensionsspar är ett portföljsparande i försäkring med goda förutsättningar till avkastning och som anpassar risken efter hur lång tid du har kvar till pension.

  Till Swedbank Pensionsspar
 • Fondguiden hjälper dig att hitta bra fonder

  Fondguiden består av fonder som våra experter handplockat.

  Fondguiden
 • Fondlistan – välj bland hela vårt utbud

  Vi erbjuder ett stort utbud av fonder. Välj mellan 500 fonder från ett 60-tal förvaltare.

  Fondlista

Påverka planetens framtid genom ditt sparande

När du sparar i hållbara fonder väljer du klokt för både din plånbok och för framtiden.Vi erbjuder många fonder som tar hänsyn till hållbarhetsfrågor.

Se ditt sparande i Mina försäkringar

Som kund hos Swedbank Försäkring kan du logga in i vår försäkringsportal och bland annat byta fonder och få information om dina sparandeförsäkringar. Portalen är främst till för dig som inte är kund i Swedbank eller sparbankerna och inte har vår app eller internetbank.

Tips!

Rekommendationer, tips och råd

För dig som är en aktiv sparare finns mycket information att ta del av - bland annat våra rekommendationer och analyser samt nättidningen Aktiellt. Prova också våra noggrant utvalda fonder i Fondguiden.

Mer information