Hoppa till textinnehållet

Ta betalt med mobilen

Upptäck två bra smarta betaltjänster för dig som företagare! Båda tjänsterna är ett komplement till kontanter och andra betalningslösningar och underlättar för företag, föreningar och organisationer att ta betalt med mobilen när som helst och var som helst.

Swish

  • Swish-betalningen fungerar både i fysiskt miljö och på distans.
  • Pengarna kommer in på kontot direkt
  • Swish blev Året Mobila Betalning 2013

Varje företag, förening och organisation får ett eget Swish-nummer. Numret, som börjar med 123 följt av en unik sjusiffrig sifferserie, är direkt kopplat till ett bankkonto. Kunden swishar betalningen genom att ange Swish-nummer, belopp och valfritt meddelande i Swish-appen. Pengarna överförs direkt och kommer in på mottagarkontot inom några sekunder. Inga fördröjningar eller uteblivna betalningar. Ett snabbt, säkert och enkelt sätt att ta betalt med mobilen.

Kortinlösen via mobil

  • Lätt att ta med sig
  • Kortbetalning på plats med din smarta telefon eller läsplatta.
  • Pengarna på kontot nästkommande bankdag

Ta betalt med kort direkt ute hos din kund eller på annan plats. Med en kortläsare kopplad till din smarta telefon eller läsplatta blir det enkelt att ta emot kortbetalningar. Du tecknar ett avtal för Kortinlösen via Mobil samt ett avtal för kortläsaren Babs Micro. Tillsammans med en app som du laddar ner blir det enkelt att ta emot och följa upp kortbetalningarna. I appen får du historik över dina kortbetalningar, kan skicka kvittokopior till dina kunder samt göra returer och makuleringar. Ett snabbt, säkert och enkelt sätt att ta betalt med mobilen.